vineri, 2 martie 2012

FORMATIE NUNTI din ALBA la BAIA MARE


Din Alba la Baia Mare!
Sotii Marcela si Marius Groza din localitatea Baia Mare judetul Maramures vin in intampinarea dumneavoastra cu un bogat repertoriu din toate zonele tarii si cu o experienta acumulata in mai multi ani de colaborari cu diversi interpreti de muzica populara,atat solisti vocali cat si solisti-instrumentisti
Formatia noastra a prins contur in jurul unei ideei mai vechi pe care ne-am dorit sa o punem in practica cu mai mult timp in urma .
Datorita faptului ca am inceput o frumoasa colaborare muzicala cu domnul Viorel Ioan Stef,un talentat saxofonist,membru in ansamblul “Augustin Bena” al centrului de creeatie din Alba Iulia.
Domnul Viorel Ioan Stef,vine dintr-o zona frumoasa a Muntilor Apuseni,mai precis din “Presaca Ampoiului” cu un bogat repertoriu si o frumoasa interpretate a cantecului care il reprezinta cat si din alte zone ale tarii.Nu este de trecut cu vederea faptul ca a evoluat incateva randuri alaturi de maestrul “Adrian Neamtu” pe care l-a luat ca exemplu demn e urmat in arta instrumentelor de suflat.
Impreuna,toti trei am pregatit un bogat program de nunta ce cuprinde cantece de petrecere din mai multe zone ale tarii.
Pentru orice eveniment fericit din viata dumneavoastra,contactati-ne cu incredere la numerele de telefon:
0751062013-Marius Groza
0744231299-Viorel IoanStef


2 comentarii:

  1. farte frumos ------ se vede ca aveti un profesionist saxofonist . Sunteti FFF BUNI SUCCES IN CONTINUARE SI SPERAM SA AVETI O COLABORARE BUNA .SA VA DEA DUMNEZEU NUMAI BINE LA TOTI SI MULTA SANATATE, SI CIT MAI MULTE ALBUME IMPREUNA .

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE CA FRUMOS MA-I CANTATI....

    RăspundețiȘtergere